

Bourn Airfield and Cambourne Community Forum

Venue: Sports Pavilion, Cambourne

Agenda

Wednesday 25 June 2025 5:30pm Drop In 6pm onwards Forum

- Drop in: Cambourne Extension Cambourne West, as per presenters for
 each development below 5:30pm to 6pm (30 mins)
- Welcome and introduction, **Chair** 6pm to 6:05pm (5 mins)
- Planning update, Stephen Kelly, Greater Cambridge Shared Planning –
 6:05pm to 6:15pm (10 mins)
- Question and answer session 6:15pm to 6:25pm (10 mins)
- Bourn Airfield, 6:25pm to 6:35pm (10 mins)
 - Jon Kenny, Viktoria Oakley and Henry Wyndham-Jones, Greycoat
 Master Developer
 - Nick Baker Planning James Fennell Lichfields Planning Consultant
 - o Annabel Le Lohé, Brookbanks Project Management
 - James Wood, Cavendish Community Engagement Consultant
- Question and answer session 6:35pm to 6:45pm (10 mins)
- Cambourne West, Tom Lomas Taylor Wimpey East Anglia, Susie Hartas
 Vistry Group 6:45pm to 6:55pm (10 mins)
- Question and answer session 6.55pm to 7:05pm (20 mins)
- Cambourne Extension, Terry de Sousa, Greater Cambridge Planning
 Service 7:05pm to 7:15pm (10 mins)
- Question and answer session 7:15pm to 7:25pm (10 mins)
- Final question and answer session 7:25pm to 7:45pm (25 mins)
- Meeting close and feedback, Chair 7:45pm to 7:50pm (5 mins)