

Bourn Airfield and Cambourne Community Forum 3

Venue: Council Chambers, South Cambridgeshire District Council (SCDC)

Agenda

Wednesday 11 December 2024 5:30pm Drop In 6pm to 8pm Forum

- Welcome and introduction, **Chair** 6pm to 6:05pm (5 mins)
- Planning update, Stephen Kelly, Greater Cambridge Shared Planning –
 6:05pm to 6:15pm (10 mins)
- Cambourne West, James Truett, Senior Planning Officer 6:15pm to 6:20pm (5 mins)
- Question and answer session 6:20pm to 6:40pm (15 mins)
- Cambourne to Cambridge Transport and Works Act Order Submission, Jo
 Baker, Greater Cambridge Partnership 6:40pm to 6:50pm (10 mins)
- Cambourne 25, **Cllr Stephen Drew** 6:50pm to 7pm (10 mins)
- Question and answer session 7pm to 7:20pm (20 mins)
- Update Cambourne Village College, Frankie Rose, Head of Sixth Form –
 7.20pm to 7.30pm (10 mins)
- SCDC Communities Team, **Kathryn Hawkes** 7:30pm to 7:40pm (10 mins)
- Question and answer session 7:40pm to 8pm (25 mins)
- Close, **Chair** 8pm